h Våre
referanser

Hvem er Fitnessagenten?

Fitnessagenten selger moderne høykvalitets treningsapparater til treningsstudioer i Norge.

Vårt arbeid for kunden

ProEffekt har designet både logoen og nettsiden til Fitnessagenten. Vi har også ansvaret for søk og analyse. Her benytter vi oss av Google Adwords og Google Analytics som verktøy. I tillegg til dette tar vi hånd om deres Facebookside, samt design og distribusjon av deres månedlige nyhetsbrev.

Hva sier Fitnessagenten

“Vi i Fitnessagenten AS bruker ProEffekt til drifting av all vår aktivitet på nettet.

De har ansvaret for design og oppdatering av nettside, nyhetsbrev, vår Facebookside samt drifting av Google Adwords. Vi har hatt en fin utvikling på spesielt Google Adwords og Facebook med hjelp fra vår kundekontakt i ProEffekt, Oscar, og dette er nå blitt en fast del av vårt markedsføringsbudsjett hver mnd.

Med tanke på investerte penger hos ProEffekt gir det meget god verdi for oss og vi ser på dette som en av de mest inntektsbringene aktivitetene vi har pr idag.”

Kontakt oss

Høres noe av dette interessant ut, eller vil du snakke om noe annet?

Du er velkommen til å komme på besøk til Tvetenveien 4 i Oslo for å prate med en av våre rådgivere. Helt uten binding eller kjøpskrav. Vi kommer også ut til deg om det er ønskelig.

Slå på tråden til 93 49 48 58 eller send en e-post til post@proeffekt.no, så setter vi av tid til deg. Du kan også bruke kontaktskjemaet.

Send

E-post: post@proeffekt.no

Telefon: 23 03 54 21

Tilgjengelig på telefon alle hverdager 09:00 – 15:30