C Digitalbyrå med fokus på RIKTIGE LøSNINGER

Et digitalbyrå i vekst

ProEffekt er et digitalbyrå som jobber som totalleverandør med tanke på kunders tilstedeværelse på nett. For oss handler det om å bruke de plattformene som er tilgjenglige, på en best mulig måte, slik at vi sammen med kunden oppnår de målene vi setter. Vi hjelper kunden med alt fra design,lån, innhold, publisering, merkevarebygging med mer, slik at bedrifter blir mer synlig i mediejungelen.

Hvordan jobber vi som digitalbyrå?

Alt arbeid vi gjør for kunden starter med en målgruppeanalyse. For kunder som også har en nettside, foretar vi i tillegg en webanalyse. På bakgrunn av disse analysene ser vi hvordan vi treffer målgruppen og hvilke kanaler som er fornuftig å benytte. ProEffekt ønsker å gi kundene de beste rådene, og holder seg alltid oppdatert på nye trender i markedet. Vi har spesialister innen de ulike fagfeltene, samtidig som vi kan jobbe på tvers av ulike kanaler. Vi har egne mennesker som jobber med søk og analyse og andre som jobber med Facebook-annonsering og strategier i sosiale medier. Ved å være spesialister tror vi at du som kunde har større sannsynlighet for å oppnå suksess.

Hvordan måler vi suksess?

Vi i ProEffekt måler suksess basert på de målene vi setter sammen med kunden. Ønsker du å øke salget i nettbutikken din? Eller ønsker du kanskje flere påmeldinger til gitarkurset ditt? Dette er eksempler på konkrete og håndfaste mål vi møter daglig, og som vi løser sammen med våre kunder. Gjennom gode løsninger av disse utfordringene måler vi vår suksess. Vi er selvfølgelig opptatt av at våre kunder skal få noe igjen for de pengene de bruker på digital markedsføring, og har derfor et høyt fokus på positiv ROI (return on investment). Vi måler og analyserer alle aktivitetene som vi setter i gang sammen med kunden, for å være sikker på at vi når de økonomiske målene som blir satt. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du ønsker svar på, eller om du har digitale utfordringer du ønsker at vi skal diskutere sammen med deg.

Kontakt oss

Høres noe av dette interessant ut, eller vil du snakke om noe annet? Du er velkommen til å komme på besøk til Tvetenveien 4 i Oslo for å prate med en av våre rådgivere. Helt uten binding eller kjøpskrav. Vi kommer også ut til deg om det er ønskelig. Slå på tråden til 93 49 48 58 eller send en e-post til post@proeffekt.no, så setter vi av tid til deg. Du kan også bruke kontaktskjemaet.
Send
E-post: post@proeffekt.no Telefon: 23 03 54 21 Tilgjengelig på telefon alle hverdager 09:00 – 15:30